Skip to Content
OneStream Software en PwC België kondigen partnerschap aan om organisaties in België en EMEA te helpen complexiteit te overwinnen en financiële transformatie te bevorderen

OneStream Software en PwC België kondigen partnerschap aan om organisaties in België en EMEA te helpen complexiteit te overwinnen en financiële transformatie te bevorderen

3 Mei 2021 - OneStream Software, een leider in corporate performance management (CPM) oplossingen voor middelgrote tot zeer grote ondernemingen en PwC België kondigen een strategische alliantie aan voor de Belgische markt. De samenwerking verenigt de expertise van PwC als toonaangevende professionele en technologische dienstverlener met de uniekeen cloud-gebaseerde CPM-software van OneStream om zo activiteiten te ondersteunen gaande van projectoplevering over marketing tot strategische zakelijke samenwerking.

"België is een belangrijke markt voor OneStream Software en we zijn verheugd om PwC België in ons partnernetwerk te verwelkomen," zegt Stephanie Cramp, Vice President Global Alliances bij OneStream Software. "We kijken ernaar uit om met PwC samen te werken om organisaties in België en in de hele EMEA-regio te helpen complexiteit te overwinnen en hun financiële processen te transformeren door gebruik te maken van ons intelligente financiële platform ter vervanging van verouderde applicaties en oplossingen & spreadsheets voor specifieke doeleinden.”

Als onderdeel van het partnerschap zal PwC België de implementatie van OneStream oplossingen verder ontwikkelen bij gemeenschappelijk klanten, zowel in België als in de gehele EMEA-regio. PwC België zal ook zijn sector- en domeinexpertise aanwenden om met OneStream nieuwe, overtuigende sectorspecifieke oplossingen uit te werken.

"Wij geloven dat een combinatie van PwC's sector-, functionele-, en implementatie-expertise en OneStream's unieke oplossing voor corporate performance management een echte katalysator kan zijn in de richting van verbeterd performance management, verbeterde besluitvorming, procesefficiëntie en kosteneffectieve groei voor onze klanten," stelt François Jaucot, Partner, Enterprise Performance Management Lead, PwC België.

"We zijn enthousiast over onze samenwerking met PwC België, vanwege de domeinexpertise en best practices die dit zal opleveren voor OneStream-klanten in deze belangrijke markt", zegt Matt Rodgers, Senior Vice President en EMEA Managing Director bij OneStream Software. "Deze samenwerking zal OneStream in staat stellen om haar leveringsmogelijkheden in EMEA uit te breiden en ondersteunt onze missie om wereldwijd 100% klantsucces te leveren."

Voor meer informatie over de alliantie tussen PwC België en OneStream, ga naar www.onestreamsoftware.com/about/onestream-partners .

 

Over OneStream Software

OneStream Software biedt een markt leidend intelligent financieel platform dat de complexiteit van financiële operaties vermindert. OneStream ontketent de kracht van financiën door het verenigen van corporate performance management (CPM) processen zoals planning, financial close & consolidatie, rapportage en analyse door middel van één enkele, uitbreidbare oplossing. Wij geven de onderneming financiële en operationele inzichten om snellere en beter geïnformeerde besluitvorming te ondersteunen. Dit alles in een cloudplatform dat is ontworpen om voortdurend te evolueren en mee te groeien met uw organisatie.

OneStream is een onafhankelijk softwarebedrijf dat wordt ondersteund door private equity investeerders KKR, D1 Capital Partners, Tiger Global en IGSB. Met meer dan 700 klanten, 200 implementatiepartners en meer dan 750 medewerkers is onze primaire missie het leveren van 100% klant succes, wat we succesvol hebben gedaan sinds onze oprichting.

Voor meer informatie ga naar www.onestreamsoftware.com .

Contact

Erik Oosthuizen

erik.oosthuizen@pwc.com
0474 56 42 76

www.pwc.com

 

 

 

Over PwC België

Serving clients from strategy through execution

PwC België engageert zich voor kwaliteit in dienstverlening op het vlak van audit, fiscaliteit en adviesverlening. 

Bij PwC geloven we dat waarde tot stand komt dankzij relaties – en dat principe brengen wij in praktijk bij alles wat we doen, waar ook ter wereld, van bij het eerste contact. Wij gaan voor waardecreatie vanaf dag één.