Dienstverlening Handson & Partners ter ondersteuning van KMO’s voortaan onder merknaam PwC

Twee jaar geleden nam PwC het kantoor Handson & Partners over met het oog op een uitbreiding van de professionele diensten naar lokale bedrijven. De integratie van Handson & Partners is nu afgerond. PwC zal voortaan dezelfde dienstverlening aanbieden onder de merknaam PwC.

 

“We geven advies rond belastingen; het uitvoeren van de boekhouding; raadgeving over financiering, internationale expansie en andere thema’s die aan bod komen in een groeiende onderneming. Tegelijk blijft het kantoor ook bedrijven helpen die nood hebben aan een tijdelijke ondersteuning. Vanaf nu zal dit onder de merknaam PwC gebeuren, dit is dan ook de enige verandering. Klanten zullen nog steeds gebruik kunnen maken van het uitgebreide aanbod aan diensten,” zegt Peter Van Rooy.

Van bij de oprichting in 2002 richtte Handson & Partners zich op tijdelijke personeelsondersteuning met medewerkers met een boekhoudkundige en financiële achtergrond en tegelijk trad het op als fiduciaire voor lokale ondernemingen met de focus op boekhouding en fiscaliteit. Dankzij de overname door PwC in 2016 kwam daar ook de expertise op het vlak van financiering en internationale expansie bij. Vanaf dat moment kon PwC ook dankzij Handson & Partners haar KMO en start-up klanten op een deskundige en efficiënte manier ondersteunen.

Die focus zal nu verder gezet worden onder de merknaam PwC. Het operationeel management blijft op post. Dezelfde medewerkers verlenen de dienstverlening aan de klanten. Patrick Boone, Managing Partner Tax & Legal Services, onderstreept dat: “PwC gelooft dat de toekomstige groei in grote mate zal komen van ambitieuze familiebedrijven en startende ondernemingen die de stap naar internationalisering zetten. Met de overname heeft PwC de dienstverlening naar die markt nog versterkt. Daarmee hebben we als organisatie duidelijk gemaakt dat we ons niet alleen richten op de grote multinationals, maar dat we evenveel aandacht besteden aan de lokale ondernemingen. Het past ook in de gestage uitbreiding van het kantorennet over heel België met de opening van Charleroi, Hasselt en Turnhout in de voorbije jaren. Onze inzet voor startende en kleinere ondernemingen wordt trouwens extra onderstreept door onze partnership met Unizo voor de verkiezing van de ‘KMO van het jaar’”.

​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ###

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over PwC België

Building trust and delivering sustained outcomes

PwC wil bijdragen aan het vertrouwen in de maatschappij en aan het oplossen van belangrijke problemen – dat is ons doel. PwC firma's vormen een netwerk van firma's in 151 landen met meer dan 364.000 medewerkers die zich engageren tot het leveren van kwaliteit in audit-, fiscale en adviesdiensten. Laat ons weten wat u belangrijk vindt en lees meer over ons op www.pwc.com.

'PwC' verwijst naar het PwC-netwerk en/of een of meer firma’s die er deel van uitmaken. Elke firma is een afzonderlijke juridische entiteit. Zie www.pwc.com/structure voor meer gedetailleerde informatie hierover.

U kan onze privacyverklaring hier bekijken: www.pwc.be/privacy-statement

© 2023 PwC. Alle rechten voorbehouden.

Neem contact op met